Novosti

19. 02. 2020.

Potpisan novi kolektivni ugovor za zaposlenike TD Pleter-usluge

(Pleter-usluge.hr, 19. veljače 2020.) 19.2.2020. godine u prostorijama Hrvatskog vojnog učilišta održana je svečanost potpisivanja Kolektivnog ugovora za zaposlenike TD Pleter-usluge d.o.o. s predstavnicima Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika, Sindikata turizma i usluga i Sindikata djelatnika u vojsci i državnim službama.

 

Novi Kolektivni ugovor su potpisali predsjednik Uprave TD Pleter-usluge d.o.o. g. Marijan Mareković, predsjednica Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika gđa. Iva Šušković, predsjednik Sindikata turizma i usluga g. Eduard Andrić i zamjenik predsjednika Sindikata djelatnika u vojsci i državnim službama g. Tomislav Petrović.

 

Ovaj Kolektivni ugovor zaključuje trgovačko društvo “Pleter- usluge” d.o.o. i sindikati koji u njemu djeluju u ime svojih članova.

Ugovorom se na razini trgovačkog društva “Pleter – usluge” d.o.o. utvrđuju međusobna prava i obveze potpisnika ovoga Ugovora kao i prava i obveze iz rada i po osnovi rada radnika zaposlenih u trgovačkom društvu “Pleter- usluge” d.o.o.

 

Ugovor se primjenjuje na području Republike Hrvatske.