Novosti

10. 11. 2006.

Ančica Domjanović izabrana za tajnicu godine

(SDLSN, 5. studenoga) Na jučerašnjem svečanom uručenju godišnjih priznanja za tajnicu godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu u kategorijama mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija, ocjenjivački sud nacionalne strukovne udruge Hrvatska poslovna tajnica titulu tajnice godine dodijelio je tajnici Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske Ančici Domjanović, u kategoriji neprofitnih organizacija.

Kod svake tajnice ocjenjuju se znanja stečena tijekom školovanja i rada, vještine i sposobnosti, permanentno obrazovanje, organizacijske i komunikacijske sposobnosti, autorstvo ili suautorstvo na publikacijama, odličja, osvojene nagrade na natjecanjima i dr.
Tako je osoba koja od osnutka SDLSN „posuđuje“ svoj glas i osobnost Sindikatu i prva je osoba s kojom članovi i sindikalni povjerenici, kao i nečlanovi sindikata kontaktiraju kad nazovu stručnu službu Sindikata, nakon 35 godina radnog staža u sindikatu, dobila zasluženo priznanje za svoj dugogodišnji samoprijegorni rad.
Svečano uručenje priznanja gđa Ančica dočekala je u društvu supruga Ante, predsjednika Sindikata Ivice Ihasa i tajnika Siniše Kuhara pokazavši svojim mlađim kolegicama i dobitnicama priznanja u ostalim kategorijama kako bi se trebale držati i izgledati nakon tri desetljeća tajničkog staža.